Sunsail čarter

Skipper4you.com ekskluzivni je prodajni zastupnik za Sunsail čarter za Hrvatsko tržište. Sunsail je najveći i najpoznatiji čarter na svijetu zastupljen u 25 svjetskih čarter destinacija sa preko 1000 jedrilica. Sunsail garantira najbolju uslugu preko 25 godina.

U ponudi su sljedeće zone:

Caribbean

Cijene su izražene u eurima.

Destinacije: Antigua, Tortola, Bahamas, Guadeloupe, Martinique, St. Martin, St. Vincent

Uživajte u jedrenju u najpouzdanijem čarteru na svijetu - Sunsail kroz lanac Karipskih otoka od BVI (British Virgin Islands) pa sve do južnih privjetrinskih St.Vincenta & Grenadines-a.

Otkrijte sedam destinacija gdje uvijek možete uživati u suncu, moru, umjerenom vjetru, najboljem rumu, dugim pješčanim plažama i savršenoj okolini. Usidrite se u nekoj od prekrasnih pješčanih laguna i popijte rum u nekom od barova koji sigurno ima stoljetnu priču o gusarima i skrivenom blagu.

Exotics

Cijene su izražene u eurima.

Destinacije: Seychelles, Tonga (Francuska Polinezija), Raiatea (Francuska Polinezija), Bora - Bora (Francuska Polinezija), Whit Sundays (Australija), Phuket (Thai), Samui (Thai), Koh Chang (Thai), Langkwai (Malezija), Nha Trang (Vijetnam)

Egzotične destinacije: Indijski Ocean i Pacifik su bez sumnje zadnje preostale destinacije na koje masovni turizam nije imao utjecaja. Jedriti oko pustih pješčanih otoka, roniti među koraljnim grebenima daleko, daleko od civilizacije, možete isključivo sa Sunsail čarterom koji Vam nudi deset najegzotičnijih destinacija na svijetu.

Indijski Ocean je kroz povijest bio i čvorište svih svjetskih putova od istoka preko zapada, pa se i na Vašem putu možete susresti sa raznim vrijednim i fascinantnim spomenicima toga doba. Pacifik je najveći Ocean na svijetu i na njemu se prostire oko 25.000 otoka, Sunsail čarter je tu snažno prisutan u Australiji kao i u Francuskoj Polineziji.

Euro / med

Cijene su izražene u eurima.

Destinacije: Dubrovnik (Hrvatska) , Primošten (Hrvatska), Vaunaki (Grčka – Jonsko m.), Milina (Grčka – Sporades), Poros (Grčka – Ciklade), Goecek (Turska), Orhaniye (Turska), Turgutreis (Turska), Palermo (Italija – Sicilija), Tropea (Italija – Kalabrija), Portsmouth (Engleska), Largs (Škotska)

Mediteran je kolijevka svjetske kulture i baštine a isto tako i nautike i pomorstva. Jedrenje Hrvatskom kroz stotine i stotine otoka, krstarenje Jadranom i pristajanje u starim ribarskim lukama i lučicama je nezaboravno iskustvo za svakog nautičara. Grčka je najpoznatija nautička svjetska destinacija jer krstarenjem kroz nju nautičar dobiva osjećaj da se vratio u povijest. Stotine skrivenih lučica u Cikladama i Sporadama ostati će zauvijek u Vašem pamćenju. Bijele pješčane plaže Turske, moderne marine iznenaditi će svakog nautičara željnog novih destinacija i novih obala.