O Skipper4you.com

Skipper4you.com osnovan je 2002. godine. Ideja nam je bila omogućiti čarterima najbolju moguću uslugu, jer posao u Hrvatskoj se tek razvijao. Nakon 5 godina rada, gotovo svi veliki čarteri na Jadranu postaju naši partneri. Od samih početaka pa sve do danas imamo isti cilj. S odličnom organizacijom, ozbiljnim pristupom ka problemima, razvojem novih tehnologija i suvremenom komunikacijom, nautičku uslugu uvijek dižemo na višu razinu ne samo u Hrvatskoj nego i na području cijelog Mediterana.
U 2004. počeli smo sa organiziranjem profesionalnih i poslovnih regata kroz naš jedriličarski klub "Skiper".

Neke od najvećih tvrtki s ovog dijela Europe prepoznale su našu kvalitetu i trud na tim regatama.

Izdvojit ćemo samo neke od njih: telekomunikacijske tvrtke, tvrtke robe široke potrošnje i ostale velike tvrtke u regiji uključujući strane ambasadore i diplomate za koje smo organizirali "Diplomate Sailing Cup 2006".

Od 2008. skipper4you.com je ekskluzivni prodajni zastupnik za Sunsail čarter za hrvatsko tržište. Također smo i ekskluzivni prodajni zastupnik za plovila Topper boats Ltd, najjači brend za školske i klupske jedrilice na svijetu.

Izdvajamo

1.Lopoč Cup – Jarun – Zagreb

Sunsail brošure

Clubs

Flotilla

Yacht Charter

Corporate

Sailing Schools

Omega Topper regata

18.7.2009. u sklopu poznatog festivala avanturističkih sportova i pustolovnih filmova "Vanka Regule" održana je promotivna Topper Omega regata.

Na četiri identične Topper Omega jedrilice sudjelovali su ponajbolji hrvatski jedriličari predvođeni brončanim fincem Ivanom Kljaković Gašpićem zvanom Bambi, a najvećeg rivala imao je u još jednom fincu Marinu Mišuri.

Regata je počela po slabom sjeverozapadnom vjetru ali se već nakon sat vremena vjetar raspuhao tako da se zbog šteta i čestih okretanja regata nije mogla niti završiti.

Pogledajte foto i video galeriju.

Edukacija

Postani Skiper: upisi u tijeku

NOVO!!! Škola jedrenja na malim klasama

NOVO!!! Škola jedrenja na malim klasama

Teen sailing program

Teen sailing program

Postani skipper

Mag Regatta

Ove godine očekuje nas, sada već tradicionalna, 6. MAG REGATTA
više o tome na: www.mag-regatta.com

Putopis sa Kariba (1,19 Mb)

Sunsail čarter

Recesijski newsletter hara Hrvatskom (191 kb)

Promo sailing day

25.04.2009. na Jarunu, održan je
"PROMO SAILING DAY"
više o tome na: www.more.hr

Test Omega toppera u časopisu “Otvoreno more” (1,01 Mb)