Nautički centar

Nautički centar

Skipper4you.com trening centar za pomorske aktivnosti osnovan je 2003. godine. Glavni cilj je bio općenito poboljšanje skiperskih usluga, zbog sve veće potražnje na Jadranu, uzrokovan zbog rasta posla vezanog uz iznajmljivanje jahta u Hrvatskoj.

Svi naši skiperi / instruktori iskusni su pomorci sa tisućama i tisućama milja pod svojim kobilicama, i sa godinama iskustva u poslu skipera po cijelom Mediteranu.

U 2007., skipper4you.com nautički trening centar postao je partner sa jednim od najjačih pomorskih trening centara u Hrvatskoj - Split Ship Management. Split Ship Management je na svjetski poznatom glasu i suradnja s njime osigurava potpuno nove, moderne tečajeve stvorene i prilagođene prema uvjetima internacionalnog tržišta.

Praktični djelovi tečajeva održavaju se na skipper4you.com brodovima: Beneteau First 36.7 (2003) i Elan Impression 434 (2006) i čarter motornim brodovima Adria 1000 (2003), te Fairline Phantom 46 (2006). Ovo su uobičajena čarter plovila u Hrvatskoj, savršeno prilagođena za tečajeve.

Ured / sjedište Skipper4you.com trening centra smješteno je u Hrvatskoj - Zagrebu, a podružnica se nalazi u mjestu Marina kod Trogira u marini Agana.
Također, za školu jedrenja osiguravamo naše jedrilice Omega Topper.

Izdvajamo

Edukacija

Postani Skiper: upisi u tijeku

NOVO!!! Škola jedrenja na malim klasama

NOVO!!! Škola jedrenja na malim klasama

Teen sailing program

Teen sailing program