Konferencije

Konferencije

Skipper4you.com je kroz godine organizacije raznih nautičkih događanja, regata bio i organizator raznih konferencija i evenata. Naš tim se kroz godine poslovanja dokazao na najtežim eventima i u najtežim uvjetima - organizacijama poslovnih regata. Raspolažemo sa širokom paletom tehničke audio / vizualne i ugostiteljske opreme, mogućnosti instalacije bina, šatora i raznih drugih zatvorenih prostora.

Svaki EVENT kreiramo na temelju jasnih očekivanja klijenata, prijašnjih iskustva i istraživanja, kako bi bili sigurni da su pretpostavljeni ciljevi i zadaće ostvarivi. Naš cilj je uvijek ponuditi kreativno i drugačije kvalitetno rješenje, te osmisliti događanje koje će na klijenta ostaviti trajan i lako pamtljiv dojam. Naš time će aktivnom i profesionalnom uslugom učiniti Vaš događaj uspjehom koji se pamti.

Izdvajamo

1.Lopoč Cup – Jarun – Zagreb

Omega Topper regata

18.7.2009. u sklopu poznatog festivala avanturističkih sportova i pustolovnih filmova "Vanka Regule" održana je promotivna Topper Omega regata.

Na četiri identične Topper Omega jedrilice sudjelovali su ponajbolji hrvatski jedriličari predvođeni brončanim fincem Ivanom Kljaković Gašpićem zvanom Bambi, a najvećeg rivala imao je u još jednom fincu Marinu Mišuri.

Regata je počela po slabom sjeverozapadnom vjetru ali se već nakon sat vremena vjetar raspuhao tako da se zbog šteta i čestih okretanja regata nije mogla niti završiti.

Pogledajte foto i video galeriju.

Mag Regatta

Ove godine očekuje nas, sada već tradicionalna, 6. MAG REGATTA
više o tome na: www.mag-regatta.com

Putopis sa Kariba (1,19 Mb)