Eventi

Eventi

Skipper4you.com osim usluga u nautici, od 2004. godine bavi se organizacijom korporativnih evenata kao što su team building putovanja, poticajna putovanja, te organizacijom evenata.

Prva smo agencija koja se počela profesionalno baviti organizacijom poslovnih regata i sadržaja vezanih uz regate.

Za primjer izdvajamo neke:

  • Diplomate sailing cup od 2006.
  • MAG regatta (Mobilkom Austria Group) od 2004.
  • Atlantic trade regata od 2006.

Do sada smo za neke od najvećih kompanija u Hrvatskoj i regiji obavili čitav niz raznih team building programa na kopnu, rijekama, gorju, planinama, špiljama i morima. Iako je u tržišnom sektoru MICE (meetings, incentive, corporate, events) putovanje danas izuzetno velika konkurencija, skipper4you.com je zahvaljujući prije svega inovativnosti i profesionalizmu uspio zadržati stare i pridobiti velik broj novih klijenata.

S povjerenjem u naše programe, priključite se velikom broju tvrtki koje su sudjelovale na našim korporativnim eventima, jer naši programi su stvarni i ostvarivi!

Izdvajamo

1.Lopoč Cup – Jarun – Zagreb

Omega Topper regata

18.7.2009. u sklopu poznatog festivala avanturističkih sportova i pustolovnih filmova "Vanka Regule" održana je promotivna Topper Omega regata.

Na četiri identične Topper Omega jedrilice sudjelovali su ponajbolji hrvatski jedriličari predvođeni brončanim fincem Ivanom Kljaković Gašpićem zvanom Bambi, a najvećeg rivala imao je u još jednom fincu Marinu Mišuri.

Regata je počela po slabom sjeverozapadnom vjetru ali se već nakon sat vremena vjetar raspuhao tako da se zbog šteta i čestih okretanja regata nije mogla niti završiti.

Pogledajte foto i video galeriju.

Mag Regatta

Ove godine očekuje nas, sada već tradicionalna, 6. MAG REGATTA
više o tome na: www.mag-regatta.com

Putopis sa Kariba (1,19 Mb)